9. Kolo treking lige - Grza 2017 - Dobrodošli! :: PK Javorak ::

Traži
Idi na sadržaj

Glavni meni

9. Kolo treking lige - Grza 2017

 
 
 9. kolo Treking lige Srbije
Grza, Kučajske planineOrganizator : PK Javorak, Paraćin
Datum : 14. oktobar 2017. godine
Mesto održavanja : planinarski dom „Đorđe Živković“, Kučajske planine
Start/polazak na stazu: 9:30

Prijave:
prijave prijave na licu mesta do 9:25. Kotizacija za učešće iznosi 300 dinara. Uplata se može izvršiti i na račun PK Javorak Paraćin 160-19151-47, sa napomenom Kotizacija za TLS. Molimo sve vodiče i pojedince koji dolaze na 9. kolo da najkasnije do 10.10. prijave svoj dolazak (pojedinačni ili u ime kluba/društva) na e-mail; javorakpn@gmail.com ili trekingligasrbije@gmail.com . Svaki učesnik dobija mapu staze i učesnički karton u kom overava prolaske kroz kontrolne tačke. Svi učesnici koji uspešno prođu neku od staza dobijaju diplomu i bedž. Troje prvoplasiranih u muškoj i ženskoj konkurenciji na sve tri staze biće nagrađeni medaljama, kao i tri najboljeplasirana juniora u generalnom plasmanu.

Staze su kružne. Start i cilj su kod pl. doma „Đorđe Živković“ na Grzi.
• Mala staza: 14,2km, uspon 700m, 35 bodova, vremenski limit 4 sata i 45 minuta. Staza ima tri kontrolne tačke (KT1, KT2, i KT3).
• Srednja staza: 19,5km, uspon 950 metara, 48 bodova, vremenski limit 5 sati i 35 minuta. Duž staze je 5 kontrolnih tačaka  (KT1, KT2, KT3, KT4 i KT5).
• Velika staza: 32,4km, uspon 1.600 metara, 81 bod,  vremenski limit 8 sati i 15 minuta. Prolazni vremenski limit za KT6 - 14:30, a za KT8 - 16:30. Duž staze je 9 kontrolnih tačaka  (KT1, KT2, KT3, KT4, KT5, KT6, KT7, KT8, KT1).

Napomena: svi učestvuju na sopstvenu odgovornost u odnosu na svoje psihofizičke mogućnosti i zdravstveno stanje. Svaki učesnik je dužan da se pridržava pravilnika Treking lige Srbije, planinarske etike i uputstava organizatora. Ko ide na veliku stazu potrebno je da kod sebe ima baterijsku lampu

Smeštaj
: za one koji se najave i dolaze ranije smeštaj će biti obezbeđen u planinarskom domu „Đorđe Živković“ na Grzi po ceni od 400 dinara. Broj mesta je ograničen. Postoji mogućnost smeštaja u sopstvenim šatorima pored doma koji se ne naplaćuje. Domaćin obezbeđuje jedan obrok kuvanog jela (pasulj sa kobasicom, salata i hleb) po ceni od 250 dinara. Prijavu za obrok potrebno je izvršiti do srede 11.oktobra.

Dolazak do startnog mesta: izletište Grza se nalazi na 17 kilometru magistralnog puta Paraćin - Zaječar, a planinarski dom „Đorđe Živković“ na četvrtom kilometru od samog ulaska u izletište.
Info i prijave:  Aleksandar Marković 062/290-979 ili na e-mail: javorakpn@gmail.com


www.javorakpn.com    MALA STAZA             SREDNJA STAZA        VELIKA STAZA
    prikaz 1 ► prikaz 2                                prikaz 1 prikaz 2                         prikaz 1 prikaz 2
        trek ►
( kmz )                                       
trek ► ( kmz )                                 trek ► ( kmz )


   

Preuzmi :
Pozivno pismo l l l   


Preuzmite prijavni obrazac l
l popunite ga i pošaljite na e-mail: javorakpn@gmail.com
Prijavni obrazac će biti evidentiran. Isti ćete potpisati prilikom dolaska na Grzu.
Osnovna uputstva za učesnike
Opis staze l
l


 
 
Vrati se na sadržaj | Povratak na glavni meni